Erzincan Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Erzincan’da okul pansiyonları yüz yüze eğitime hazır

6 EYLÜL İTİBARİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİMİN BAŞLAMASIYLA BERABER ERZİNCAN’DA BULUNAN OKUL PANSİYONLARININ ONARIMLARI BİTİRİLEREK ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIR HALE GETİRİLDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Erzincan’da okul pansiyonları yüz yüze eğitime hazır
83 views
09 Eylül 2021 - 11:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

6 Eylül itibariyle yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber Erzincan’da bulunan okul pansiyonlarının onarımları bitirilerek öğrenciler için hazır hale getirildi.

Erzincan’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının yüz yüze başlamasıyla birlikte 39 bin 628 öğrenci ders başı yaptı. Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı tüm tedbirler alınarak okullarda yüz yüze eğitim başlamasıyla beraber öğrencilerin kalacakları pansiyonlarda da hazırlıklar tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, güçlendirme onarımları biten Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Erzincan Fen Lisesi öğrenci pansiyonlarında incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerde öğrenci pansiyonlarını gezen Gün, “2 milyon 305 bin 44,07 TL’ye güçlendirme onarım ihalesi yapılmış olan Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonunun güçlendirme onarım işine 23 Mart 2021 tarihinde başlanılarak, 19 Ağustos 2021 tarihinde bitirilmiştir. Erzincan Fen Lisesi öğrenci pansiyonumuz ise 1 milyon 595 bin 349,38 TL’ye güçlendirme onarım ihalesi yapılmış, 18 Mart 2021 tarihinde başlanılarak, 10 Haziran 2021 tarihinde bitirilmiştir. Öğrencilerimizin güvenli ve konforlu bir ortamda barınmaları için bakanlığımız ve bizler elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz. İlimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.